Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Välkommen till tjejlaget 08/09

 

Vi är Tjejfotbollslaget i Skanör-Falsterbo IF födda 2008 och 2009. Vi fokuserar på att skapa en plats där tjejerna får möjlighet att delta i en lagsport och ha kul tillsammans. Vi har otroligt roligt tillsammans.
Vi hoppas att så många tjejer som möjligt födda 2008 och 2009 vill vara med.

Just nu tränar vi inomhus på Skanörshallen på torsdagar klockan 18:00.

Välkomna att prova på fotboll!


Om ni vill anmäla en tjej till laget eller uppdatera address/mail/telefoninformation så klicka på länken till vänster "Anmälan av spelare/uppdatering".


Har ni frågor är ni välkomna att kontakta någon av tränarna Katinka Island katinkaisland@telia.com, Terese Aronsson a94_art@hotmail.com eller Sara Lindgren sara.lindgren@tetrapak.com.


Väl mött!


Mvh
Katinka, Terese, Sara och Skanör Falsterbo IF             


 

Välkommen till fotbollsåret 2018!
2018-01-08 10:14

God fortsättning till alla fotbollstokiga tjejer och föräldrar!


 

Nytt år  - nya möjligheter! Imorgon drar vi igång med årets första träning – vi ses kl 17:30 på Tångvallaskolans fotbollsplan!

 

Våren kommer att bjuda på massa roliga träningar, seriespel och matcher, men vi börjar så som vi avslutade höstterminen, med utomhusträningar en gång i veckan, på tisdagar. Så småningom kommer vi öka upp med träningar  även på torsdagar, när vädret är lite varmare.

 

Jag, Sara, kommer  successivt trappa av som tränare under våren. Vi vill därför fråga om det finns någon annan förälder som vill hoppa in och vara tränare till världens bästa fotbollslag? Ni kommer garanterat få massor av skratt och glädje tillbaka, för det här är ett riktigt kul gäng att jobba tillsammans med! Hör gärna av er till någon av oss tränare om ni vill hjälpa till. Vi behöver vara ett par stycken tränare för att få ihop bra träningar åt tjejerna.

 

Vi ses imorgon!

Katinka, Terese, Philip, Magnus, Henrik och Sara

Dagens träning inställd (28/11) pga regn!
2017-11-28 15:54

Vi ställer in dagens träning pga av regn och kyla. Vi hoppas istället att vi får se så många av er som möjligt nästa tisdag då det är sista träningen innan juluppehållet. Då bjuder vi in er alla - föräldrar  och barn - till traditionsenlig avslutningsmatch mellan föräldrar och barn.  Välkomna då och hoppas att ni får en trevlig kväll ikväll trots utebliven träning.


mvh

Tränarna

Ändrade träningstider
2017-10-09 11:44

Hej


Här kommer ett tydliggörande angående lagets träningstider.


Den här veckan (v41) är det träningsuppehåll (ingen träning).


Från och med nästa tisdag (17/10) flyttar vi  tisdagsträningen till  Tångvallaskolans fotbollsplan. Tisdagsträningen börjar 17:30 och är 60 minuter, dvs vi slutar 18:30.


Vi kommer inte ha tillgång till utomhusplan på torsdagar. Inomhus kommer vi enbart vara på torsdagar då vi inte haft möjlighet att träna ute (tex pga dåligt väder) eller om vi lägger in extra träningar i form av fyspass. Till dessa torsdagar skickar vi alltid ut kallelser så ni vet om det. Om ni inte fått kallelse är det således ingen torsdagasträning den veckan.


Mvh

Katinka/ Therese / Sara / Philip / Magnus / Henrik
Träningen inställd 14:e september
2017-09-14 16:31

Vi ställer in dagens träning pga av det dåliga vädret och att  planen inte mår så bra om vi spelar på den när det är så här blött efter allt regn.


Vi ber om ursäkt för den sena informationen och ber er som ser detta sprida den till andra tjejer i laget.


På söndag är det match, så vi får ladda tills den istället. VI spelar hemma så kom gärna och heja på oss!


Mvh

/Tränarna

2017-04-07 08:48

Hej,

 

Här kommer ett förtydligande till de  kallelser till nästa veckas matcher som skickats ut.

Vi  försöker hitta ett sätt som gör det mest rättvist för tjejerna att spela så  därför har vi testat att dela upp tjejerna i två grupper för match-spel. När anmälningsfristen gått ut ser vi  ledare hur många tjejer som är anmälda till respektive match  och så kan vi  flytta runt/kalla in fler om det behövs.

Tanken med denna fördelning är att om vi skickar ut öppen inbjudan till båda matcherna så finns det risk att någon tjej  inte får plats alls om föräldern inte hunnit/haft möjlighet att svara innan antalet maxplatser redan har fyllts.

Det är som sagt en test  för att se om detta funkar. Om någon tjej kan vara med en dag men inte den andra och har blivit kallad till ”fel” dag, ber vi er skriva det i kommentaren så vet vi vilka som kan kallas in om det behövs. Hoppas att ni förstår att vi försöker hitta ett sätt som ska vara så rättvist som möjligt och att det kan komma att ändras om vi ser att det inte funkar/ blir som vi tänkt oss.

 

Glad påsk!

Katinka/Terese/Sara

 
SAMARBETSPARTNERS