En utvecklande och glädjefylld gemenskap med hjärtat som grund.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skanör Falsterbo IF
Fotboll

Gåsacupen i Skurup
vs
Skanör-Falsterbo IF
Gåsacupen i SkurupvsSkanör-Falsterbo IF

  INFORMATION

Matchstart:lör 31 oktober, 16:00(Match struken)
Plats:Nils Holgerssonhallen
Samling: Nils Holgerssonhallen i Skurup
Aktivitetsinfo: 7 mannaspel inomhus på konstgräs.
Speltid 13 min.
Ta med blå reservtröja.
Vi samåker till cupen då antalet åskådare är begränsat.
Spelschema
16.30 SFIF - Dösjöbro IF
17.15 Anderslöv BOIK - SFIF
18.30 Rydsgård - SFIF

De 2 bästa lagen i grupperna (2 st) går vidare till semifinal som spelas med start 19.30

Viktig info avseende pandemin.
På grund av Corona så har Skurup AIF beslutat att cupen kommer att genomföras utan publik, oavsett vilka ändringar av nuvarande rekommendationer som kan komma. Det innebär att varje lag får ha 17 personer närvarande i hallen, detta inkluderar spelare, ledare och föräldrar. Vi vill att alla personer som tillhör samma lag har klubbtröja eller liknande som visar vilket lag de tillhör.
Ingången till hallen kommer att vara flyttad till höger sida av hallen. När ni anländer önskar vi att ni väntar med att gå in tills alla spelare, ledare och föräldrar kommit och en ledare har varit inne och anmält laget på kansliet, där ytterligare information till laget kommer att ges. Vi uppmanar er att inte komma tidigare än 30 minuter innan er första match börjar, för att minska trängseln i hallen.
Omklädningsrummen kommer inte att vara tillgängliga, därför uppmanas laget att komma ombytta. Vi vill även att ni tar med egna västar alternativt bortatröjor. Även uppvärmningsbollar får ni ta med själva.

<< Tillbaka

 
 
 
 
SAMARBETSPARTNERS