Fotboll
Seniorer

Ingen lycka i seriepremiären
2016-04-10 20:51
Äntligen seriepremier men tyvärr inte som väntat,en boll rullande Sfif med stort tålamod allt började bra, tills litet slarv uppstod i försvars spelet och 1-0 i baken, sedan tog vi över spelet totalt och reducerade till 1-1, några minuter efter så två målskytten Arthzing gör 2-1 till Sfif vilket också blev halvtidsresultat.
Men i andra halvlek viker vi oss ner totalt, vi blir långa vi blir passiva,trötta fantasi lösa och bjuder in motståndarna totalt in i matchen, tyvärr reduceringen luktar offside minst 2 meter men godkänt blev det, sedan slarvar vi igen och drar på oss ett onödigt frispark som resulterade i avgörande 3-2 målet. En helt ikke godkänd match av ett lag som kan och är mycket bättre än så, nya tag till nästa match.

Martin ( Ålen) Ahlberg2016-03-23 09:10
45 min att ta med sig.2016-03-21 12:17
DM 20162016-02-24 11:04