En utvecklande och glädjefylld gemenskap med hjärtat som grund.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skanör Falsterbo IF
Fotboll

Skanör Falsterbo IF bildades 1928 och klubbens första plan låg på Möllarehejdan, området utmed Västergatan och ner till Södergatan där det nu ligger ett antal hus. Byggandet av dessa, gjorde att planen under 10 år, från 1948 till 1958, flyttades till Fredrik Pers Hejda. 1958 flyttades idrottsplatsen till det ställe där vi idag befinner oss. Nuvarande klubbhus invigdes 1994.


Skanör Falsterbo IF sysslar idag enbart med fotboll men har under årens lopp haft verksamhet som gymnastik, volleyboll, badminton, friidrott, bandy och bordtennis.

Föreningen spelar idag i helröda kläder, men har under årens lopp också setts i blå-vitt, i rött och svart, svart och vitt, samt i rött och vitt.

 

Klubbens målsättning är i första hand att erbjuda ungdomar från Skanör och Falsterbo att kunna träna och spela fotboll under ordnade former. Vi satsar på breddverksamhet där alla skall kunna känna glädjen i att deltaga i vår verksamhet i en positiv anda.

Samtidigt skall ungdomar med ett speciellt intresse och speciell talang tas om hand och motiveras för vidare utveckling i klubbens och Skånebolls regi.

 

För att motivera ungdomarnas strävan att förkovra sig i fotboll, har klubben som mål att spela seniorfotboll på en så hög nivå som möjligt, där våra egna ungdomar skall vara grundstommen i laget. Att åter bli ett stabilt div 4 lag är ett viktigt mål men får inte bli ett självändamål.

 
 
 
SAMARBETSPARTNERS