En utvecklande och glädjefylld gemenskap med hjärtat som grund.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skanör Falsterbo IF
Fotboll

Fotbollsgala
För första gången i föreningens historia samlade vi söndagen den 11 december 2022 alla spelare och ledare för att fira året som gått. Uppslutningen var total, från våra yngsta lirare upp till A-laget. Även alla ledare var på plats.
Utmärkelser delades ut till alla lagen i nära samarbete med våra sponsorer Aldrig Ensam (Årets lagkamrat) och Malmö Cityfastigheter (Årets bästa utveckling).
Tack Sebbe och Emma för att ni deltog. Vår egen kanslist Christer delade ut pris till Årets bästa träningsflit.
Det bästa med galan, förutom att få se alla lagen äntra scenen och ta emot publikens jubel, var att vi fick spela upp den nya SFIF-hymnen som vi tagit fram i samarbete med Malmö Cityfastigheter. Skapad av ingen mindre än Johan Holmström, som även skrivit MFF-hymnen. Genom SFIF-hymnen bygger vi vidare på vår hjärtegrund där musiken blir ytterligare ett sätt att nå ut.
Att vi nu skapat en ny tradition i föreningen känns riktigt bra då det är viktigare än någonsin att samlas och skapa relationer över årgångarna för att bygga vidare på vår starka gemenskap.
Njut av filmen från galan där vår filmare Jonatan verkligen lyckats fånga glädjen, värmen och all konfetti under kvällen i fint samklang med vår nya hymn.
 
 
Bilder från dagen hittar du på vår hemsida:
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Skanör-Falsterbo IF, 22/06 17:00 
Skanör-Falsterbo IF, 14/06 09:38 
Skanör-Falsterbo IF, 14/05 12:00 
Skanör-Falsterbo IF, 29/02 13:40 
Skanör-Falsterbo IF, 07/02 14:36 
Skanör-Falsterbo IF, 20/01 18:31 
 
 
 
SAMARBETSPARTNERS