En utvecklande och glädjefylld gemenskap med hjärtat som grund.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skanör Falsterbo IF
Fotboll
P-11

Välkommen till SFIF pojkar födda 2011

Hej

 

Har ni en pojke som vill börja hos oss så hör av er till oss tränare.

Vi tar gärna emot fler fotbollstokiga killar.

 

Vi är ett gäng glada grabbar som älskar att träna fotboll tillsammans.

Vi tränar 3 gånger i veckan.

 

Kontaktuppgifter hittar ni under "Kontakt"

P2011 2022
2022-11-14 08:01

Vi går mot ett slut på 2022.

Vi har dock lite kvar att uppleva detta året…

Och det är just det vi fokuserat mycket på under 2022. Att uppleva saker inom fotbollens underbara värld och att få utvecklas och utmanas tillsammans inom den.

 

Så hur gör vi det då med en liten trupp på 16 killar + någon till som är och provar på nu.
Jo framförallt så ser vi till att erbjuda killarna mycket fotboll.
Vi har de senaste 3 åren kunnat erbjuda träning 3 gånger i veckan. Har vi inga matcher på helgerna försöker vi lägga in extra träningar på helgerna. Detta gör vi av ett par olika anledningar.


1. Vi älskar att träna dessa killar!
2. Vi vill de ska få möjlighet att träna så mycket de vill, detta gör att de som vill mycket kan träna mycket medans de som har andra aktiviteter har möjlighet att vara med på 1 eller 2 träningar i veckan istället för att behöva välja.
3. Killarna älskar sin fotboll och sitt lag så varför inte se till att de får vara tillsammans ofta.
4. Utvecklingen går snabbare framåt.
5. Vi får tid att ha kul, vi behöver inte maxa varje sekund av träningen.
6. Vi blir bättre tillsammans och stärker lagkänslan!

 

Så vi har tränat mycket och vi har ett snitt på 83% träningsnärvaro vilket är fantastiskt!  

Vi jobbar också hårt för att hitta så jämna och roliga matcher som möjligt. Vi misslyckades lite med serieanmälan i förbundets nya sätta att sätta nivåer vilket gjorde att våra lag vann alldeles för mycket och för stort. Vi rättade till det till hösten och spelade i serie mot ett år äldre vilket gjorde att vi fick tuffare matcher med några förluster och några vinster men framförallt jämna, roliga och utvecklande matcher.


Vi har under detta året också kryddat med att spela en del träningsmatcher på 9-manna. Där det roligaste var en ”roadtrip” till Växjö för spel mot Östers IF och Mjällby AIF där vi visar vi kan mäta oss med vissa elitklubbar. På så sätt får vi med hela truppen i ett och samma lag och det bygger sammanhållningen på ett väldigt bra sätt. 9-manna har fungerat bra och killarna tycker det är kul med större plan, med fler positioner och därmed också möjlighet till fler lösningar i spelet.

 

De största upplevelserna får man dock av att spela cuper. Vi önskar vi kunde spela ännu fler men det kostar en del både pengar och tid men det är verkligen värt det. Vi har varit på 2 övernattningscuper hittills, en i Falkenberg och en i Halmstad. Så kul och utvecklande det är för killarna. Att hålla reda på sina grejer, att sova i en skolsal med sina fotbollskompisar, att kunna ladda upp till flera matcher på en dag, att äta nyttigt och bra och att få bjuda på sig själv, skratta och dumma sig med sitt lag.

Killarna i detta laget har också varit drivande i det fantastiska SFIF ULTRAS! Vilken stämning de skapat på A-lagets matcher och de har fått vara med på A-lagets resa till Division 5. Stort grattis till A-laget och så härligt det är att se hur SFIF Ultras livar upp Möllevallen och flera åldersgrupper möts och tillsammans skapar feststämning på Möllevallen när man hejar fram A-laget.

 

Vi vill också nämna några väldigt viktiga ”spelare” i detta laget och det är FÖRÄLDRARNA! Ett lag är inte bättre än det Föräldraengamanget som finns i laget, utan det hade vi inte kunnat göra allt vi gör och vi tränare och killarna är så glada för det engagemanget som ni visar. Kör oss till matcher och cuper. Ser till att de kan träna och prioriterar matcherna. Även när vi varit i Halmstad och Falkenberg så har våra ”Föräldra-ultras” åkt upp och hejat fram oss och vi har haft några härliga kvällar där vi kunnat hänga med er. Tack!

Nu har vi lite kvar av året och vi klämmer in en övernattningscup i Växjö i Mellandagarna. Vi ser även fram emot SFIFs Fotbollsgala i början på December och hoppas även få till vår egen årliga ”Fotbollsgala för Fotbollsgalna”.

 

Så vi gasar in i 2023 och vi har inga planer på att bromsa!

 

Vill ni följa lagets framfart så finns vi på Instagram: sfif_p2011

Första matcherna - Bilder
2017-05-31 12:07

Fler bilder (+8) >>
Bilder från Svedalamatcherna 27/5 2017
Svedala tog massa bilder på matcherna så vi har fått lite bilder från dom. Härligt att se dessa fantastiska killar! OCh tack till er föräldrar för ert stöd och hjälp kring detta. Nästa gång ska vi nog försöka ha kiosken öppen.
I vårt Bildgalleri ligger lite bilder från inomhusträningen 2017
2017-03-28 13:23

Hej


Har lagt upp lite bilder från våra träningar inomhus 2017 i vårt Bildgalleri.


Om ni tar bilder som ni kan tänka er att dela med er av så tar vi gärna emot dom så vi kan lägga upp dom här.


Mvh

Tränarna

Träningsstart 9:e januari på Skanörsskola
2016-12-19 08:55

Hej


Tack för ett fantastiskt inspirerande, utvecklande och roligt år.

Vi har tillsammans med grabbarna kört 33 träningar under 2016 och varje träning har vi och vi hoppas även grabbarna utvecklats och lärt oss nya saker.


Nu blickar vi in mot 2017 då vi ommer få vara med om massvis med kul, vi kommer bland annat försöka få till så vi kan prova spela någon match mot andra lag.


Nu tar vi ett kort juluppehåll och så kör vi igång igen den 9:e januari på Skanörsskola.


GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!


Mvh

Tränarna

 
HUVUDPARTNER
 
 
SAMARBETSPARTNERS