En utvecklande och glädjefylld gemenskap med hjärtat som grund.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skanör Falsterbo IF
Fotboll
P-11

Välkommen till SFIF pojkar födda 2011

Hej

 

Välkomna till vårt fina lag SFIF P2011!

 

För att se vad som händer och hur det går för oss så följ oss på Instagram:

https://www.instagram.com/sfif_p2011/#

sfif_p2011 heter vi där.

 

Vill ni se några mål från 2023 så finns det här:

https://youtu.be/GDLhi27BU_E?si=W0v6YZ6EjKOP5D5z

 

 

Verkar vara populärt nu att erbjuda ”provspel”. Vi vill inte vara sämre… Men med skillnaden att det är spelarna som testar oss tränare och lag för att se om man trivs och vill börja.
Vi är ett litet breddlag med ambition att bli så bra vi kan och ha så roligt som möjligt på resan. Vi fokuserar mycket på att spela mycket på träningarna och tror på utveckling på det sättet.
Vi är idag 25 härliga killar men blir gärna några fler.

 

Har ni en pojke som vill börja hos oss så hör av er till oss tränare.

Man är alltid välkommen att komma och prova på.

Kontakta oss så ser vi om det fungerar.

 

Vi är ett gäng glada grabbar som älskar att träna fotboll tillsammans.

Vi tränar 3 gånger i veckan.

 

Kontaktuppgifter hittar ni under "Kontakt"

Fotbollsgala för Fotbollsgalna! + Mål från 2023
2023-12-11 13:16
Fokuserade killar när Henke förklarar Quiz reglerna.

Nu har vi haft vår "Fotbollsgala för Fotbollsgalna"!

 

En härlig dag som började med match mot Hyllie samtidigt som flitiga föräldrr sålde julgranar.

Vi följde upp det med en härlig "After Julgransförsäljning" med föräldrar, syskon och mor/far-föräldrar.

Vi avslutade sedan med killarnas gala på Hotell Gässlingen med god mat, quiz, film med massa mål och räddningar och massa skratt.

Killarna fick även en svart champions league/tredje/tränings-tröja.

 

På nedan länk kan ni njuta av en del av de 470 mål vi gjort i år!

(funkar ej länken så hör av er till supporten dvs Philip...)

 

https://youtu.be/GDLhi27BU_E?si=W0v6YZ6EjKOP5D5z

 

Fin framgång i Gothia Cup
2023-08-07 11:24
Vi slutade på en fin 3:e plats i B-slutspelet i världens största cup för ungdomar.
 
P2011 2022
2022-11-14 08:01

Vi går mot ett slut på 2022.

Vi har dock lite kvar att uppleva detta året…

Och det är just det vi fokuserat mycket på under 2022. Att uppleva saker inom fotbollens underbara värld och att få utvecklas och utmanas tillsammans inom den.

 

Så hur gör vi det då med en liten trupp på 16 killar + någon till som är och provar på nu.
Jo framförallt så ser vi till att erbjuda killarna mycket fotboll.
Vi har de senaste 3 åren kunnat erbjuda träning 3 gånger i veckan. Har vi inga matcher på helgerna försöker vi lägga in extra träningar på helgerna. Detta gör vi av ett par olika anledningar.


1. Vi älskar att träna dessa killar!
2. Vi vill de ska få möjlighet att träna så mycket de vill, detta gör att de som vill mycket kan träna mycket medans de som har andra aktiviteter har möjlighet att vara med på 1 eller 2 träningar i veckan istället för att behöva välja.
3. Killarna älskar sin fotboll och sitt lag så varför inte se till att de får vara tillsammans ofta.
4. Utvecklingen går snabbare framåt.
5. Vi får tid att ha kul, vi behöver inte maxa varje sekund av träningen.
6. Vi blir bättre tillsammans och stärker lagkänslan!

 

Så vi har tränat mycket och vi har ett snitt på 83% träningsnärvaro vilket är fantastiskt!  

Vi jobbar också hårt för att hitta så jämna och roliga matcher som möjligt. Vi misslyckades lite med serieanmälan i förbundets nya sätta att sätta nivåer vilket gjorde att våra lag vann alldeles för mycket och för stort. Vi rättade till det till hösten och spelade i serie mot ett år äldre vilket gjorde att vi fick tuffare matcher med några förluster och några vinster men framförallt jämna, roliga och utvecklande matcher.


Vi har under detta året också kryddat med att spela en del träningsmatcher på 9-manna. Där det roligaste var en ”roadtrip” till Växjö för spel mot Östers IF och Mjällby AIF där vi visar vi kan mäta oss med vissa elitklubbar. På så sätt får vi med hela truppen i ett och samma lag och det bygger sammanhållningen på ett väldigt bra sätt. 9-manna har fungerat bra och killarna tycker det är kul med större plan, med fler positioner och därmed också möjlighet till fler lösningar i spelet.

 

De största upplevelserna får man dock av att spela cuper. Vi önskar vi kunde spela ännu fler men det kostar en del både pengar och tid men det är verkligen värt det. Vi har varit på 2 övernattningscuper hittills, en i Falkenberg och en i Halmstad. Så kul och utvecklande det är för killarna. Att hålla reda på sina grejer, att sova i en skolsal med sina fotbollskompisar, att kunna ladda upp till flera matcher på en dag, att äta nyttigt och bra och att få bjuda på sig själv, skratta och dumma sig med sitt lag.

Killarna i detta laget har också varit drivande i det fantastiska SFIF ULTRAS! Vilken stämning de skapat på A-lagets matcher och de har fått vara med på A-lagets resa till Division 5. Stort grattis till A-laget och så härligt det är att se hur SFIF Ultras livar upp Möllevallen och flera åldersgrupper möts och tillsammans skapar feststämning på Möllevallen när man hejar fram A-laget.

 

Vi vill också nämna några väldigt viktiga ”spelare” i detta laget och det är FÖRÄLDRARNA! Ett lag är inte bättre än det Föräldraengamanget som finns i laget, utan det hade vi inte kunnat göra allt vi gör och vi tränare och killarna är så glada för det engagemanget som ni visar. Kör oss till matcher och cuper. Ser till att de kan träna och prioriterar matcherna. Även när vi varit i Halmstad och Falkenberg så har våra ”Föräldra-ultras” åkt upp och hejat fram oss och vi har haft några härliga kvällar där vi kunnat hänga med er. Tack!

Nu har vi lite kvar av året och vi klämmer in en övernattningscup i Växjö i Mellandagarna. Vi ser även fram emot SFIFs Fotbollsgala i början på December och hoppas även få till vår egen årliga ”Fotbollsgala för Fotbollsgalna”.

 

Så vi gasar in i 2023 och vi har inga planer på att bromsa!

 

Vill ni följa lagets framfart så finns vi på Instagram: sfif_p2011

Första matcherna - Bilder
2017-05-31 12:07

Fler bilder (+8) >>
Bilder från Svedalamatcherna 27/5 2017
Svedala tog massa bilder på matcherna så vi har fått lite bilder från dom. Härligt att se dessa fantastiska killar! OCh tack till er föräldrar för ert stöd och hjälp kring detta. Nästa gång ska vi nog försöka ha kiosken öppen.
 
 
 
SAMARBETSPARTNERS