En utvecklande och glädjefylld gemenskap med hjärtat som grund.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skanör Falsterbo IF
Fotboll

2022! Vilken säsong

2022 har varit ett riktigt roligt år för våra minsta talanger födda 2017, vi som föräldrar och tränare. Härligt att se hur fotboll kan skapa så mycket skratt och en så stor gemenskap mellan oss alla!

 

Gruppen består idag av en blandning av pojkar och flickor vilket är riktigt skoj, där vi gärna ser att fler snör på sig fotbollsskorna och hänger med på träningarna. Ju fler som deltar, desto längre, desto bättre. Det har verkligen märkts att barnen också får en bra relation till varandra när dom är med på fotbollen och är en viktig del i laget där vi jobbar på att se till att alla verkligen utvecklas och att det är skoj träning för alla.

 

Under träningarna denna säsongen fokuserat på en blandning av övningar med boll och att utforska hur barnen kan få en bättre bollkontroll. Att barnen ska ha bollen vid fötterna men också lära sig hur det är att sparka, kasta och fånga en boll för att skapa en bra bollkontroll. Men det har lika mycket handla om att kunna lyssna i grupp, samarbeta och leka lekar för att få en go känsla till att vara en del i ett lag. Målet är att vi tar hand om varandra och är snälla kompisar i laget. En övning som såklart har varit favorit denna säsongen är bananpjätt där ledarna fått känna färg för att ens kunna pjätta några barn. Känns också riktigt skoj att som ledare få en bra relation till alla barnen och vara där när energin inte är där eller om det är nått som inte känns rättvist. Viktigt för oss har varit att bygga en positiv upplevelse för barnen så att man kan gå från träningarna lite mer trött men framförallt med ett leende och känna att vi tränare är där för barnen.

Vi i tränarstaben vill verkligen tacka alla barnen för alla skratt och att alltid komma in med en så bra energi till träningarna, men också tacka alla föräldrar som är där och hjälper till och stöttar barnen, riktigt bra jobbat denna säsongen!

 

Vi ser nu framemot fler träningar inomhus och sen ta ett härligt jullov för att nästa år fortsätta träna med detta härliga P/F 17

 

 //Gustaf, Tommy, Marcus, Markus och Andreas

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Skanör-Falsterbo IF, 29/02 13:40 
Skanör-Falsterbo IF, 07/02 14:36 
Skanör-Falsterbo IF, 20/01 18:31 
Skanör-Falsterbo IF, 23/12 09:35 
Skanör-Falsterbo IF, 30/11 18:14 
Skanör-Falsterbo IF, 27/11 13:28 
 
 
 
SAMARBETSPARTNERS