En utvecklande och glädjefylld gemenskap med hjärtat som grund.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skanör Falsterbo IF
Fotboll

SFIF:s Hjärtegrund

Vi är glada och stolta att presentera Skanör Falsterbo IF:s nya värdegrund, eller Hjärtegrund, som vi har valt att kalla den.

Under de två senaste åren har vi tillsammans med spelare, ledare och extern kompetens arbetat fram denna, samt ett helt nytt policydokument.

 

Det har varit en spännande och lärorik resa, där Röda repet har legat till grund för en del innehåll, men främst ville vi förnya vår värdegrund och uppdatera vårt policydokument. I samband med detta arbetet, så har vi också uppdaterat och moderniserat vårt fina klubbmärke (logotyp).

 

Tillsammans med Grannskapet Media AB, har vi tagit fram en film, som visar hur arbetet gått till.

Där presenterar vi även Möllis & Vallis, som kommer att hjälpa oss med implementeringen av Hjärtegrunden och våra nya Hjärteord;

UTVECKLANDE – EN GEMENSKAP – GLÄDJEFYLLT

 

Hjärtegrunden och filmen presenterades på Ledarträffen den 23 september och under hösten kommer vi att fortsätta med implementeringen.

Under hösten kommer vi även att berätta om en ny partner för 2022, som är en del i vår resa att bli en ännu bättre förening, tillsammans med er alla.

 

Ett stort tack till alla spelare och ledare som varit delaktiga i detta arbetet. Vi vill även rikta ett stort tack till Ken Kvist (Höllvikens Boxningsklubb), Joakim Lignercrona (RF-SISU Skåne) och Johan Palm (fd. Styrelsemedlem) för er ovärderliga kompetens och ert engagemang.

 

Vi ses på Möllevallen!

 

/Styrelsen

Vårt Hjärtegrundsarbete - Hur gick det till?

En film om hur SFIF:s nya Hjärtegrund kom till.

 
 
 
SAMARBETSPARTNERS