En utvecklande och glädjefylld gemenskap med hjärtat som grund.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skanör Falsterbo IF
Fotboll

Följande struktur för medlemsavgifter antogs vid föreningens årsmöte 13/2 2023

 

Medlemsavgiften är 300:- för samtliga medlemmar.


Både aktiva och passiva, oavsett ålder betalar medlemsavgift, spelare, tränare, styrelse, anställda mfl.

 

Familjemedlemskap uppgår till 700:- och erbjuds till föräldrar och hemmavarande barn, dvs att samtliga ska vara skrivna på samma adress.

 

Träningsavgift

 

Träningsavgift betalas av samtliga aktiva spelare i föreningen och beslutades vid styrelsemöte 27/2 2023

 

Ålder

Träningsavgift/år

0-6 år

400:-

7-8 år

800:-

9-12 år

1200:-

13-14 år

1400:-

15-

1600:-

 

OBS! Betald medlems- och träningsavgift krävs för att få delta i träning och matcher. Spelare som inte betalt medlems/träningsavgift får inte tas ut till matcher.

 

Barn, till av föreningen godkänd aktiv ledare som genomgått och godkänts i erbjuden tränar/ledarutbildning i den årgång ledaren är verksam i, betalar ingen träningsavgift. Som barn räknas du upp till 16 års ålder.

 

Nya spelare är välkomna att prova på under 2-3 veckor och sedan betala medlemsavgift och träningsavgift om man vill fortsätta. 

 

Spelare som börjar efter sommaruppehållet betalar halv medlemsavgift samt halv träningsavgift.

 

Inga ersättningar/förmåner utlämnas till medlem som inte till fullo har reglerat sin medlemsavgift. Som förmåner räknas t.ex. ledarutbildning (intern/extern) coachjacka, träningsoverall, windbreaker samt årliga ledar-, spelar- och tränaraktiviteter.

 

Inga medlemsavgifter/träningsavgifter återbetalas i de fall en aktiv slutar under innevarande år.

 

All utrustning som tillhör föreningen ska återlämnas i samband med att en aktiv spelare eller ledare slutar eller att medlems/träningsavgift inte erlagts för innevarande år.

 

Bakgrunden till förändringen är att Riksidrottsförbundet kräver att avgifterna separeras och redovisas var för sig.

 

Avgift för matchställ

 

I samband med fakturering av medlems- och träningsavgifter debiteras även en avgift för matchställ på fn 600:-. Avgiften täcker ett komplett rött matchställ med namn på tröjan samt en vit tröja att använda i samband med bortamatcher utan namntryck.

 

Inköpskostnad för rött ställ är 820 – 850:- beroende på storlek och inköp av vit tröja är drygt 400:-.

 

Livslängden på ställen är 2 år då barnen brukar växa ur dem på den tiden. Total kostnad på ställen under en tvåårsperiod är då drygt 1200:- att ställa i relation till inbetalning på 2*600:-=1200:- under samma period.

 

Utifrån hur läget var när vi aktiverade avtalet med nuvarande leverantör så har vissa årgångar beställt båda ställen år 1 och några beställde ett ställ år 1 och det andra år 2.

 

Betald medlemsavgift är en förutsättning för att spela match i Skanör-Falsterbo IF. Om medlemsavgiften inte är betald gäller inte den försäkring som du omfattas av när du tränar och spelar match.


För mer information om försäkringen se:


https://www.folksam.se/forsakringar/idrottsforsakring/fotboll

 
 
 
SAMARBETSPARTNERS