En utvecklande och glädjefylld gemenskap med hjärtat som grund.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skanör Falsterbo IF
Fotboll

ÅRETS SFIF:ARE

Denna utmärkelsen ges till den som gjort något värdefullt för klubben under året. 

Det kan t ex vara en ledare, spelare, förälder eller stödmedlem.

För att kunna nominera någon måste både du och den du nominerar vara medlem i föreningen.

Juryn som utser årets vinnare är föreningens styrelse.

Priset delas ut på vårt årliga julbord under december månad.

Årets SFIF:are 2023 - Thomas Danielsson

STORT GRATTIS THOMAS!

 

"Du är ett mycket gott exempel och föredöme på en dedikerad tränare och förälder i föreningen.

Ett stort engagemang där du som tränare är inne i en tredje årgång och då har varit eller är tränare åt alla era barn. Det är det inte många som kan stoltsera med.

Under året som gått har du ”bara” varit tränare i två olika lag. Det finns även en lång historik som sträcker sig tillbaka till april 2012, då du började som tränare för 5-åringarna födda 2007.

I år tog du på dig den tuffa uppgiften att rädda en åldersgrupp där två huvudtränare lämnade med signalen att laget skulle läggas ner. De flesta trodde att detta lag skulle upplösas i våras men Thomas, tillsammans med de killar som verkligen ville vara kvar, valde att fokusera på att ha kul tillsammans och använda glädjen till fotboll som bränsle. Laget fick åka till Gothia Cup i somras och skapade en härlig upplevelse tillsammans. Under höstsäsongen spelades det bra fotboll och ni var snubblande nära att vinna hela serien, som dessutom innehöll en derbyseger mot det lag dit några som lämnade inför
säsongen spelade. Lite extra grädde på moset.

Några fler har lämnat men detta året tillsammans har de verkligen Thomas att tacka för. Det blev ju inte enklare när den tredje ”gamle” tränaren i årgången lämnade efter sommaren.

Lägg därtill att Thomas klivit in som tränare för flickor födda 12/13,  där ytterligare tränare också hoppade av. Även här har du växt in i åldersgruppen tillsammans med dina tränarkollegor. Det har lett till att fler yngre tjejer vill spela fotboll och en årgång tjejer födda 2014 har bildats.

Dessutom hjälper Thomas till när det behöver fixas och grejas i klubbhuset eller när det behövs lite extra bygghjälp. Då är han redo med sin stora verktygslåda.

Thomas har dessutom en av ortens största tränarbilar med plats för många spelare till bortamatcher.
I den finns det även plats för alla verktyg, så då kommer det väl till pass med en egen parkeringsplats."

 

Vi ser fram emot en intervju med Thomas!

Årets SFIF:are 2022 - Jan Hultman

 

"Du är lojaliteten till föreningen personifierad.

Om du är först på plats vid både träning och match samt lämnar idrottsplatsen sist, om du letar bollar bland buskar i mörkret på Tångvalla under vintern samt på och kring Möllevallen under grässäsongen, så är du ett föredöme. 

Inför match är matchställen sorterade, spelarförteckningen fixad, hörnflaggor på plats och målen framrullade. Under matcherna löser Janne alla problem som dyker upp. Efteråt rullas målen av, flaggorna tas in, bollarna räknas och alla svettiga matchställ, handdukar och träningsställ hamnar i tvättmaskinen.

Hänger du dessutom upp tröjorna i omklädningsrummet innan match à la Allsvenskan och Premier League, då förtjänar du ett pris. 

Inför bortamatcher packas utöver matchställ även handdukar, fotbollsskor, benskydd mm. Utan detta hade några spelare per bortamatch garanterat inte kunnat delta pga glömd utrustning. Utan Jannes ordning och reda hade antalet bollar i bollnätet sjunkit snabbt och det hade varit kaos i medicinlådan.

Janne gör alltid det som många tycker att någon annan ska göra och som ofta inte blir gjort. Janne får herrtruppen att gå runt och enligt spelarna är det ett under att han orkar med. Janne är alltid glad och klagar aldrig vilket sprider mycket positiv energi. Han agerar i bakgrunden men är en väldigt viktig pusselbit i herrtruppen. 

Utan Janne hade ordning och reda i Herrlaget bara varit en vision och om det inte vore för Janne hade föreningen inte varit i närheten av ett fungerande representationslag och framför allt inte kunnat ta klivet upp i 5:an.

Janne, du är ett fantastiskt föredöme i föreningen."

 

Vi ser fram emot en intervju med Janne inom kort!

 

Grattis än en gång!

Årets SFIF:are 2021 - Katinka & Philip Island
Årets SFIF:are 2020 - Christoffer Filippini
 
 
 
SAMARBETSPARTNERS