En utvecklande och glädjefylld gemenskap med hjärtat som grund.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skanör Falsterbo IF
Fotboll

ÅRETS SFIF:ARE

Denna utmärkelsen ges till den som gjort något värdefullt för klubben under året. 

Det kan t ex vara en ledare, spelare, förälder eller stödmedlem.

För att kunna nominera någon måste både du och den du nominerar vara medlem i föreningen.

Juryn som utser årets vinnare är föreningens styrelse.

Priset delas ut på vårt årliga julbord under december månad.

Årets SFIF:are 2022 - Jan Hultman

 

"Du är lojaliteten till föreningen personifierad.

Om du är först på plats vid både träning och match samt lämnar idrottsplatsen sist, om du letar bollar bland buskar i mörkret på Tångvalla under vintern samt på och kring Möllevallen under grässäsongen, så är du ett föredöme. 

Inför match är matchställen sorterade, spelarförteckningen fixad, hörnflaggor på plats och målen framrullade. Under matcherna löser Janne alla problem som dyker upp. Efteråt rullas målen av, flaggorna tas in, bollarna räknas och alla svettiga matchställ, handdukar och träningsställ hamnar i tvättmaskinen.

Hänger du dessutom upp tröjorna i omklädningsrummet innan match à la Allsvenskan och Premier League, då förtjänar du ett pris. 

Inför bortamatcher packas utöver matchställ även handdukar, fotbollsskor, benskydd mm. Utan detta hade några spelare per bortamatch garanterat inte kunnat delta pga glömd utrustning. Utan Jannes ordning och reda hade antalet bollar i bollnätet sjunkit snabbt och det hade varit kaos i medicinlådan.

Janne gör alltid det som många tycker att någon annan ska göra och som ofta inte blir gjort. Janne får herrtruppen att gå runt och enligt spelarna är det ett under att han orkar med. Janne är alltid glad och klagar aldrig vilket sprider mycket positiv energi. Han agerar i bakgrunden men är en väldigt viktig pusselbit i herrtruppen. 

Utan Janne hade ordning och reda i Herrlaget bara varit en vision och om det inte vore för Janne hade föreningen inte varit i närheten av ett fungerande representationslag och framför allt inte kunnat ta klivet upp i 5:an.

Janne, du är ett fantastiskt föredöme i föreningen."

 

Vi ser fram emot en intervju med Janne inom kort!

 

Grattis än en gång!

Årets SFIF:are 2021 - Katinka & Philip Island
Årets SFIF:are 2020 - Christoffer Filippini
 
HUVUDPARTNER
 
 
SAMARBETSPARTNERS