En utvecklande och glädjefylld gemenskap med hjärtat som grund.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skanör Falsterbo IF
Fotboll

Försäkring med Folksam

Om olyckan är framme i anslutning till fotbollen är det bra att känna till att du som medlem i Skanör Falsterbo IF är försäkrad via Svenska Fotbollsförbundet och dess avtal med Folksam.

 

Alla medlemmar i föreningen omfattas av en grundläggande olycksfallsförsäkring när de idrottar inom ramen för föreningens verksamhet.

Försäkringen gäller för skador som inträffar när du deltar i match, organiserad träning eller fotbollsskola – som är anordnad av Svenska Fotbollförbundet, dess distriktsförbund eller förening. Försäkringen gäller också på väg till aktiviteten och på väg hem.

Om en aktivitet sker på annan plats än på hemorten (även utomlands), gäller försäkringen också under resan och vistelsen.

Vid skada så finns information om vad försäkringen omfattar samt hur ni går tillväga för att nyttja den:

 

Idrottsförsäkringar Svenska Fotbollförbundet - Folksam

Välkommen till våra Spelklar-sidor! - Svensk fotboll

 

Råd och vård för idrottsskador

Råd och Vård för idrottsskador är en kostnadsfri rådgivningstjänst och din medlemsförmån. Ett nätverk av erfarna idrotts-sjukgymnaster och läkare runt om i landet står beredda att hjälpa våra spelare. Och det är helt kostnadsfritt. Så här går man till väga:

Spelare/ledare/förälder ringer "Råd och vård för idrottsskador": 020-441111.

En sjukgymnast svarar i telefonen och ger råd för den aktuella situationen.

Om sjukgymnasten bedömer att spelaren behöver få träffa en vårdgivare kan denne boka en tid till spelaren direkt i telefonen.

Spelaren besöker sjukgymnast eller läkare. Det är också möjligt att få ett återbesök hos sin sjukgymnast eller en röntgen hos sin läkare. (Det finns dock en begränsning på max två sjukgymnastbesök, ett läkarbesök, en röntgen.)

OBS! Numret till Råd och vård för idrottsskador" gäller just för det ändamålet.

 

Har du frågor kring försäkring och ersättningar är det Folksam du ringer på 0771 - 950 950.

 
 
 
SAMARBETSPARTNERS