En utvecklande och glädjefylld gemenskap med hjärtat som grund.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Skanör Falsterbo IF
Fotboll
F-08/09

Välkommen till tjejlaget 08/09

 

Vi är Tjejfotbollslaget i Skanör-Falsterbo IF födda 2008 och 2009. Vi fokuserar på att skapa en plats där tjejerna får möjlighet att delta i en lagsport och ha kul tillsammans.

Välkomna att prova på fotboll!

 

Om ni vill anmäla en tjej till laget eller uppdatera address/mail/telefoninformation så klicka på länken till vänster "Anmälan av spelare/uppdatering".

 

Har ni frågor är ni välkomna att kontakta någon av tränarna Katinka Island katinkaislan

Väl mött!

 

Mvh
Katinka, Philip, Henrik och Skanör Falsterbo IF             

 

 

F08/09 2022
2022-11-14 08:06

Den 15:e maj 2014 gjorde vi ett utskick till tjejer födda 2008 och 2009 i Skanör & Falsterbo.

 

Utskicket löd så här:

Tjejer se hit!

Vi vill få med tjejerna i vår fina fotbollsförening.

 

Vi vill skapa en plats där tjejerna kan träffas, leka tillsammans  och i samband med det kanske skapa ett tjejlag inom fotbollen i SFIF.

 

Upplägget kommer vara väldigt fokuserat på lek och skoj så vi hoppas att så många tjejer som möjligt födda 2008 och 2009 vill vara med.

 

Har ni frågor eller vill anmäla att ni vill hjälpa till är ni välkomna att kontakta Katinka Island som kommer vara ansvarig för detta tills vidare.

 

 

Att Katinka skulle vara ansvarig ”tills vidare” resulterade i 8 härliga år tillsammans med dessa fantastiska tjejer.

När detta lag startades hade precis ett tjejlag, det sista som SFIF hade, slagit ihop med Vellinge så detta tjejlaget som vi startade har varit det äldsta tjejlaget sedan de var 5-6 år gamla.

 

Nu avslutar vi 2022 som varit ett väldigt roligt år och vi har sett en fantastisk utveckling på tjejerna. Vinnarinstinkten och kämparglöden har verkligen synts i år och det har också resulterat i fantastiska resultat.


Vi avslutar på ett sätt lite i Moll med att detta härliga laget inte kommer fortsätta finnas i SFIF.

 

Men vi ser det som en nystart och ser fram emot att följa tjejernas framfart på fotbollsplanen. BK Höllviken har sträckt ut armarna och välkomnar med glädje dessa grymma tjejer, även andra föreningar ville gärna se dom hos sig så dessa tjejer har gjort avtryck på ett positivt sätt på alla de mött genom åren.

Vi släpper med sorg i våra hjärtan dessa tjejer men också med en enorm stolthet för vad vi åstadkommit och vet att var de än hamnar så kommer de göra oss stolta.

 

Flera andra ledare som varit med på resan ska även de nämnas: Sara Lindgren och Therese Jervill som var med och drog igång detta. Magnus Roth och Jonas Törnquist som var med under några år. Henrik Markefors som varit en stor del under de senaste åren. Philip Island som stöttat under åren.

 

Det är svårt att med ord beskriva våra känslor för detta. Det har varit en ynnest att få hänga med dessa tjejer under dessa år. Att få vara en del i deras liv och följa deras fotbollsutveckling men kanske ännu mer deras personliga utveckling har varit så otroligt givande och roligt.

Att få vara fotbollstränare för dom har varit en sann ära och något vi kommer bära med oss för resten av våra liv!

 

Tack tjejer!

 

//Katinka, Philip och Henrik

Välkommen till fotbollsåret 2018!
2018-01-08 10:14

God fortsättning till alla fotbollstokiga tjejer och föräldrar!


 

Nytt år  - nya möjligheter! Imorgon drar vi igång med årets första träning – vi ses kl 17:30 på Tångvallaskolans fotbollsplan!

 

Våren kommer att bjuda på massa roliga träningar, seriespel och matcher, men vi börjar så som vi avslutade höstterminen, med utomhusträningar en gång i veckan, på tisdagar. Så småningom kommer vi öka upp med träningar  även på torsdagar, när vädret är lite varmare.

 

Jag, Sara, kommer  successivt trappa av som tränare under våren. Vi vill därför fråga om det finns någon annan förälder som vill hoppa in och vara tränare till världens bästa fotbollslag? Ni kommer garanterat få massor av skratt och glädje tillbaka, för det här är ett riktigt kul gäng att jobba tillsammans med! Hör gärna av er till någon av oss tränare om ni vill hjälpa till. Vi behöver vara ett par stycken tränare för att få ihop bra träningar åt tjejerna.

 

Vi ses imorgon!

Katinka, Terese, Philip, Magnus, Henrik och Sara

Dagens träning inställd (28/11) pga regn!
2017-11-28 15:54

Vi ställer in dagens träning pga av regn och kyla. Vi hoppas istället att vi får se så många av er som möjligt nästa tisdag då det är sista träningen innan juluppehållet. Då bjuder vi in er alla - föräldrar  och barn - till traditionsenlig avslutningsmatch mellan föräldrar och barn.  Välkomna då och hoppas att ni får en trevlig kväll ikväll trots utebliven träning.


mvh

Tränarna

Ändrade träningstider
2017-10-09 11:44

Hej


Här kommer ett tydliggörande angående lagets träningstider.


Den här veckan (v41) är det träningsuppehåll (ingen träning).


Från och med nästa tisdag (17/10) flyttar vi  tisdagsträningen till  Tångvallaskolans fotbollsplan. Tisdagsträningen börjar 17:30 och är 60 minuter, dvs vi slutar 18:30.


Vi kommer inte ha tillgång till utomhusplan på torsdagar. Inomhus kommer vi enbart vara på torsdagar då vi inte haft möjlighet att träna ute (tex pga dåligt väder) eller om vi lägger in extra träningar i form av fyspass. Till dessa torsdagar skickar vi alltid ut kallelser så ni vet om det. Om ni inte fått kallelse är det således ingen torsdagasträning den veckan.


Mvh

Katinka/ Therese / Sara / Philip / Magnus / Henrik




Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Skanör-Falsterbo IF, 12/09 14:42 
Skanör-Falsterbo IF, 14/08 23:37 
Skanör-Falsterbo IF, 29/06 11:51 
Skanör-Falsterbo IF, 30/05 16:23 
Skanör-Falsterbo IF, 05/05 15:20 
 
HUVUDPARTNER
 
 
SAMARBETSPARTNERS