Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sommarens fotbollsskola med MFF
2018-08-04 12:19

Efter fyra intensiva dagar fyllda med fotboll avslutades Fotbollsskolan med besök från MFF i torsdags eftermiddag. 

Drygt 120 barn deltog med tränare och ledare från både MFF och SFIF.


Fler foto hittar du under Bildgalleri

Möllebladet nr 2
2018-07-22 21:43
I helgen delades Möllebladet ut till alla hushåll i Skanör, Falsterbo och Ljunghusen. 
Läs och bläddra här

Du hittar länkar till tidigare nummer både på hemsidan under Möllebladet och här
Tack för att du inventerar ditt kontaktnät inför Möllevallscupen
2018-07-05 19:38

För att allting ska fungera och vi ska kunna ha ett arrangemang i denna storlek, behövs alla krafter vi kan få tag på. Ställ dig gärna frågan om vad du skulle kunna bistå med. Inventera ditt kontaktnät om du eller någon du känner kan sponsra evenemanget ekonomiskt eller med någonting av allt det som säljs när det är fotbollscup - korvar, korvbröd, hamburgare, hamburgerbröd, toastingredienser, godisklubbor, godispåsar, chokladbollar, choklad, juicer, läsk, vatten, kaffe, glass, frukt, godis i allmänhet.


Priser till vårt lotteri

Det kommer även i år att vara ett lotteri med många fina vinster och därför behöver vi samla in många saker från er. Fotbollar, powerbanks, presentkort, leksaker, allt som är förknippat med fotboll, allt som passar i ett hem, allt som ett barn, tonåring eller vuxen kan tänkas vilja ha. Vi är tacksamma för allt och insamling sker fortlöpande.


Hör av dig till kansli@sfif.se och ebbochflod@gmail.com eller 

ring 040-475529 alt 0709-475870.


Tack ...
2018-06-25 20:54


Stort tack till Gåsaloppsgeneral Per Sunding, sponsorer med Vellinge Kommun i spetsen, alla ni som hjälpte till före, under och efter själva loppet, samt inte minst alla ni deltagare som bjuder på er själva och ni tusentals åskådare, som på riktigt gör detta till en folkfest. 
Utan er - ingen fest!

På förekommen anledning vill vi förtydliga att sponsringen från Vellinge Kommun och Moderaternas deltagande inte har någon koppling. 
Gåsaloppet är inte politiskt och vi kommer att se över om, och i vilken utsträckning, vi har möjligheter att styra deltagande lags friheter att exponera sig politiskt och/eller kommersiellt till kommande år.

Skanör-Falsterbo IF arrangerar inte bara Gåsaloppet. 
Vi engagerar ungdomar och spelar fotboll också.

30 juli till 2 augusti arrangerar vi tillsammans med MFF fotbollsskola på Möllevallen. 
120 barn och ungdomar utbildas i fotbollens ädla konst av mycket kompetenta instruktörer från MFF med assisterande ledare i form av ungdomar från våra egna led.

11-12 augusti är det dags för Möllevallscupen
Ca 100 lag med flickor och pojkar i åldrarna 7-12 år samlas under två dagar på Möllevallen för att göra det roligaste de vet - spela fotboll.

Besök oss gärna, ta en fika eller en korv, och njut tillsammans med barnen och ungdomarna.

Väl mött!
Styrelsen SFIF

Mumientrollen som vann pris för bästa utklädnad 
Foto: Krister Kjellström

HUR DET EN GÅNG BÖRJADE ...
2018-06-22 09:31

En kväll tidigt på året satt styrelsen i St Olofs Gille på Skanörs Gästgiveri och spånade på vad man mer kunde göra för att få ut näsetborna tidigare på midsommarafton. Dans i Skanörs stadspark var redan ett etablerat inslag i midsommarfirandet men man ville göra något annorlunda som drog mycket människor i alla åldrar tidigare på dagen. Efter en stund kom man fram till Skanörs svar på Vasaloppet men med humor och glimten i ögat. Gåsaloppet började ta form.
Eftersom dessa eldsjälar hade arbeten bredvid styrelsearbetet så var man lite för få för att agera och tiden var knapp för att dra igång detta evenemang. Man kontaktade Gåsamålaren Hasse Andersson för att få hjälp med detta och för att få fler lag till start. Det första Gåsaloppet bestod endast av 4-5 lag men blev omgående en succé.
St Olofs Gille startade även Sandslottstävlingen tillsammans med Carl-Eric Welin och även Café Abstrakt på Falsterbo konsthall.
St Olofs Gilles styrelse bestod bl.a. av: Magnus G:son Liedholm, Tore Persson, Claes Kind, Marie-Louise Johnsson, Kie Tronde och Renée Manger.

I år körs Gåsaloppet för 35:e året.

Deltagande lag GÅSALOPPET 2018
2018-06-21 09:23

Tävlingens rekord alla tider, 4.34, innehas av Tandmästarna.

Den stora frågan är nu om något annat lag ska kunna slå detta rekord?
Slås detta rekord i år, bjuder Tandmästarna laget på en middag på Stationen.

START 12.30 PRICK från Bäckatorget

Nyheter från våra lag
P-08, 01/08 07:31 
F-10/11, 26/06 21:22 
P-04/05, 25/06 21:35 
Gåsaloppet, 25/06 20:57 
Gåsaloppet, 24/06 10:49 
 
SAMARBETSPARTNERS