Fotboll
Seniorer

Årets första vinst!
2022-02-13 20:13

Dagens träningsmatch mot AIF Barrikaden slutade med en härlig och rättvis 3–0 vinst.

Vi tog snabbt kommando i matchen och redan efter 5 minuter kunde det stått 2–0 till oss men Barrikaden stod upp bra i första halvlek som slutade 0–0.

I andra halvlek höjde vi tempot och började spela enklare fotboll och efter ca 70 minuter tog vi ledningen genom en passning från vår målvakt Tex Bjerelius som Andreas Hansson hann upp och enkelt placerade till höger om målvakten.

10 minuter senare stod det 3–0 genom två snygga mål av Hugo Eksandh, båda assisterade av Andreas Hansson varav det ena via en läcker bröstpass.

Åter igen glädjande att se att grabbarnas fysträning gett utdelning. Barrikaden orkar inte sista 25 minuterna medan vi fortsätter att trycka på i anfall efter anfall vilket till slut gav utdelning.

Martin ( Ålen) Ahlberg2016-03-23 09:10
45 min att ta med sig.2016-03-21 12:17
DM 20162016-02-24 11:04